Voertuigbelettering in Oostende

Ook op zoek naar kwaliteitsvolle wagenbelettering?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Veelgestelde vragen over voertuigbelettering in Oostende

Hoe lang gaat voertuigbelettering mee?

Voertuigbelettering kan tot wel vijf jaar meegaan, afhankelijk van de blootstelling aan weersomstandigheden en het onderhoud van de voertuigen.

Is voertuigbelettering verwijderbaar?

Ja, voertuigbelettering is relatief eenvoudig verwijderbaar zonder de lak van het voertuig te beschadigen, wat handig is als je het ontwerp wilt wijzigen of het voertuig wilt verkopen. Wij hebben verschillende klanten die regelmatig een nieuwe belettering laten aanbrengen in regio Oostende.

Zijn er beperkingen aan het ontwerp van voertuigbelettering?

De creatieve mogelijkheden zijn zeer groot. Er zijn natuurlijk enkele wettelijke beperkingen met betrekking tot wat u op uw voertuig kunt beletteren, zoals beledigende inhoud en bepaalde andere vormen van reclame die verboden zijn.

Kan ik mijn eigen ontwerp voor voertuigbelettering aanleveren?

Ja, wij accepteren ook aangepaste ontwerpen van klanten om de belettering bij uit te voeren. Handig als je zelf een grafische achtergrond hebt of een graficus waar je voor andere visuals mee samenwerkt.

Sowieso voorzien wij een revisie van het ontwerp om het aan de nodige kwaliteitsvereisten voor de bestickering te laten voldoen. Al kiezen de meeste van onze klanten er wel voor om het ontwerp van hun belettering door Quanta Costa te laten doen. In veel projecten gaat het gepaard met een volledige uitwerking van logo en huisstijl, waar de plaatsing op verschillende communicatiedragers allemaal in één project zit.

Generated by MPG