Publi-trailer

Ook op zoek naar een kwaliteitsvolle publi-trailer?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Vaak gestelde vragen over onze publi-trailer

Wat bedoelen jullie met een publi-trailer?

Een publi-trailer is in wezen een reclamedoek op een aanhangwagen. Op die manier heb je een mobiele oplossing om je zaak in de picture te zetten bij bijvoorbeeld werven of events. Ze zijn ideaal voor buitenevenementen, omdat ze ontworpen zijn om weerbestendig te zijn en een hoge zichtbaarheid bieden, zelfs in fel zonlicht.

Is dit een goede optie voor kleinere evenementen?

Ook voor organisatoren van kleinere evenementen is het huren van een publitrailer een voordelige optie. Omdat de trailer voor een bepaalde tijd wordt gehuurd, hoeft er niet te worden geïnvesteerd in een vaste standplaats of onderhoudskosten. Dit maakt het zeker ook een aantrekkelijke optie voor kleinere evenementen met een beperkter budget.

Hoe zit het qua technische noden?

Een ander voordeel van het huren van een publitrailer is het vervoer. Deze kan eenvoudig met een trekhaak achter de camionette worden getransporteerd.

Kan ik ook een publitrailer huren voor langere termijn?

Ja, dit is zeker mogelijk. Onze publitrailers kunnen ook voor langere periodes de deur uit. Denk aan een langlopende promotieperiode voor uw winkel of een evenement dat meerdere weken overspant.