Wagenbelettering

Ook op zoek naar kwaliteitsvolle wagenbelettering?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Veelgestelde vragen over wagenbelettering

Wat zijn de voordelen van wagenbelettering?

Wagenbelettering biedt diverse voordelen, zoals:

  • Vergroot de naamsbekendheid: Een beletterde auto fungeert als een rijdend reclamebord en trekt de aandacht van potentiële klanten.
  • Professionele uitstraling: Beletterde voertuigen geven een professionele en betrouwbare indruk van uw bedrijf.
  • Mobiele reclame: Uw boodschap wordt verspreid op verschillende locaties terwijl uw voertuig onderweg is, waardoor uw bereik wordt vergroot. Met alleen gevelborden voor je winkel of een lichtreclame heb je dat bijvoorbeeld niet.
  • Kosteneffectief: In vergelijking met andere vormen van adverteren, zoals billboards of tv-reclames, is wagenbelettering relatief goedkoop.

Wat zijn de verschillende soorten wagenbelettering?

Er zijn verschillende soorten wagenbelettering, zoals:

  • Stickers: Dit zijn kleine beletteringselementen die op specifieke delen van het voertuig kunnen worden aangebracht, zoals de deuren, ramen of achterklep.
  • Wraps: Dit zijn grote stickers die het hele voertuig bedekken en kunnen worden aangepast aan de vorm en het formaat van het voertuig.
  • Full-color prints: Dit zijn gedetailleerde afbeeldingen of ontwerpen die met behulp van digitale printtechnieken op het voertuig worden aangebracht.

Wat zijn de materialen die worden gebruikt bij wagenbelettering?

De materialen die vaak worden gebruikt bij wagenbelettering zijn:

  • Vinyl: Dit is een duurzaam en flexibel materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden, UV-straling en krassen. Vinyl kan worden gesneden in verschillende vormen en maten om aan de specifieke eisen van de belettering te voldoen.
  • Wrapfolie: Dit is een speciaal type vinyl dat kan worden aangebracht in grote vellen en kan worden verwarmd en uitgerekt om zich aan te passen aan de vorm van het voertuig. Wrapfolie is ideaal voor het aanbrengen van volledige wraps.
  • Printmedia: Dit zijn speciale media die worden gebruikt bij digitale printtechnieken om gedetailleerde afbeeldingen of ontwerpen af te drukken. Printmedia zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals glanzend, mat of metallic.

Hoe lang gaat wagenbelettering mee?

De levensduur van wagenbelettering kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de materialen, de blootstelling aan weersinvloeden en de mate van onderhoud. Over het algemeen kan wagenbelettering enkele jaren meegaan voordat het moet worden vervangen of bijgewerkt.

Is wagenbelettering schadelijk voor de lak van mijn voertuig?

Nee, wagenbelettering is niet schadelijk voor de lak van uw voertuig.