Gevelborden immo en vastgoed

Ook op zoek naar kwaliteitsvolle gevelborden?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Vaak gestelde vragen over immoborden

Welke materialen worden gebruikt voor gevelborden?

Gevelborden voor immo en vastgoed worden vaak gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof. Deze materialen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en  UV-straling. Zo zorgen we ervoor dat de borden lang meegaan voor meerdere panden zonder hun kwaliteit te verliezen.

Kunnen gevelborden worden gepersonaliseerd?

Ja, gevelborden kunnen worden gepersonaliseerd volgens de specifieke behoeften van een vastgoedonderneming. Ze kunnen worden bedrukt met het logo, de contactgegevens en de huisstijl.

Hoe worden gevelborden bevestigd?

Gevelborden kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, afhankelijk van het type bord en de gevel van het pand. Dit kan variëren van schroeven en bouten tot speciale bevestigingsmiddelen zoals zuignappen of klemmen.

In de meest eenvoudige vorm kan het immobord uiteraard ook bij het pand op een paaltje in de grond worden geplant.

Kan ik het gevelbord zelf installeren?

Ja, gevelborden kunnen meestal door jezelf worden geïnstalleerd. Ze worden geleverd met instructies en bevestigingsmaterialen. Als je echter niet zeker bent, is het raadzaam onze professionele installatie te overwegen.

Zijn er beperkingen voor het ontwerp van gevelborden?

Er zijn enkele richtlijnen en regels met betrekking tot het ontwerp van gevelborden, afhankelijk van de lokale wetgeving en voorschriften. Het is raadzaam om hiervan op de hoogte te zijn voordat u een gevelbord laat maken.

Hoe lang duurt het om een gevelbord te laten maken?

De productietijd van een gevelbord kan variëren, afhankelijk van het ontwerp, de complexiteit en de hoeveelheid borden die je nodig hebt. Gemiddeld duurt het enkele dagen tot een paar weken om een gevelbord te laten maken.

Hoeveel kost een gevelbord?

De kosten van een gevelbord kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het formaat, het materiaal, het ontwerp en de hoeveelheid borden die u nodig heeft. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij een professioneel bedrijf voor een nauwkeurige prijsopgave.

Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken voor het gevelbord?

Ja, je kunt ook een eigen ontwerp gebruiken voor het gevelbord. Zorg ervoor dat het ontwerp professioneel oogt en de belangrijkste informatie duidelijk communiceert.