Modulair LED-scherm

Hoe werkt onze verhuurservice?

 • 1
  Vraag je LED-scherm aan

  Laat ons weten welk scherm je wenst te huren, waar en voor hoe lang. We kijken dan of het gevraagde scherm beschikbaar is voor de gevraagde periode.

  Ben je nog niet zeker van de afmetingen of wat het meest praktische scherm is voor jouw situatie? Contacteer ons dan gerust met je vragen en we adviseren je graag het gepaste LED-scherm.

 • 2
  Levering of afhaling

  Afhankelijk van het precieze scherm kan je het eventueel zelf komen ophalen bij ons, maar de meeste schermen leveren wij ter plaatse af.

  Wij hebben de juiste transportmogelijkheden in huis om het scherm veilig te vervoeren. Eventuele transportkosten worden sowieso vooraf inbegrepen in de offerte.

 • 3
  Gebruiksklaar maken

  Bij levering zorgen we ervoor dat het scherm gebruiksklaar is. Al wat je hoeft te voorzien is stroom naar het scherm.

  Verder tonen we je ook hoe het systeem werkt om beelden uit te zenden. Zowel live-beelden als commerciële banners of filmpjes zijn mogelijk.

Interesse in onze LED-schermen?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Vaak gestelde vragen over onze LED-schermverhuur

Welke maten LED-schermen bieden jullie te huur aan en welke maat moet ik kiezen?

We bieden verschillende formaten LED-schermen, variërend van klein tot groot, om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende evenementen. De ideale grootte is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type evenement, de grootte van de locatie en het aantal aanwezigen. Neem gerust even contact op en wij adviseren je graag over wat het beste scherm is.

Wat kost een LED-scherm huren en wat is inbegrepen in de huurprijs?

De kosten voor het huren van LED-schermen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals grootte, locatie en duur van het evenement. Onze huurprijs omvat doorgaans het LED-scherm, installatie, storing en technische ondersteuning. Aanvullende services zoals het maken van content en beheer op locatie kunnen tegen een toeslag worden toegevoegd.

Geven jullie ook technische ondersteuning?

Ja, wij leveren de nodige service bij installatie en ook in geval van technische problemen lossen we dit uiteraard zo snel mogelijk op.

Wij willen graag reclame- en sponsorboodschappen laten maken om uit te zenden op de schermen, kan dit ook bij jullie?

Ja, wij kunnen desgewenst ook de commerciële boodschappen ontwerpen die u op het scherm kan uitzenden. Contacteer ons gerust voor een passende prijsopgave hierbij.