Mobiel LED-scherm

Hoe werkt onze verhuurservice?

 • 1
  Vraag je LED-scherm aan

  Laat ons weten welk scherm je wenst te huren, waar en voor hoe lang. We kijken dan of het gevraagde scherm beschikbaar is voor de gevraagde periode.

  Ben je nog niet zeker van de afmetingen of wat het meest praktische scherm is voor jouw situatie? Contacteer ons dan gerust met je vragen en we adviseren je graag het gepaste LED-scherm.

 • 2
  Levering of afhaling

  Afhankelijk van het precieze scherm kan je het eventueel zelf komen ophalen bij ons, maar de meeste schermen leveren wij ter plaatse af.

  Wij hebben de juiste transportmogelijkheden in huis om het scherm veilig te vervoeren. Eventuele transportkosten worden sowieso vooraf inbegrepen in de offerte.

 • 3
  Gebruiksklaar maken

  Bij levering zorgen we ervoor dat het scherm gebruiksklaar is. Al wat je hoeft te voorzien is stroom naar het scherm.

  Verder tonen we je ook hoe het systeem werkt om beelden uit te zenden. Zowel live-beelden als commerciële banners of filmpjes zijn mogelijk.

Interesse in onze LED-schermen?

Stuur ons een berichtBel 051 79 14 93
Sven Quanta Costa

Vaak gestelde vragen over onze mobiele LED-schermen

Wat bedoelen jullie met een mobiel LED-scherm?

Mobiele LED-schermen zijn in wezen grote LED-panelen die op een mobiele aanhanger of vrachtwagen worden gemonteerd. De schermen kunnen worden geconfigureerd om elk type inhoud weer te geven, van live videofeeds tot aangepaste afbeeldingen en animaties. Ze zijn ideaal voor buitenevenementen, omdat ze ontworpen zijn om weerbestendig te zijn en een hoge zichtbaarheid bieden, zelfs in fel zonlicht.

Is dit een goede optie voor kleinere evenementen?

Ook voor organisatoren van kleinere evenementen is het huren van mobiele LED-schermen een voordelige optie. Omdat de schermen voor een bepaalde tijd worden gehuurd, hoeft er niet te worden geïnvesteerd in dure apparatuur of onderhoudskosten. Dit maakt het zeker ook een aantrekkelijke optie voor kleinere evenementen met een beperkter budget.

Hoe zit het qua technische noden?

Een ander voordeel van het huren van mobiele LED-schermen is het gemak van installatie en bediening. Wij bieden technische ondersteuning ter plaatse om te helpen bij het instellaren en configureren van de schermen.

Dit zorgt ervoor dat de schermen goed zijn uitgelijnd en gekalibreerd voor een optimale zichtbaarheid en beeldkwaliteit. Bovendien helpen we je snel bij het oplossen van eventuele technische problemen die zich zouden kunnen voordoen.

Kan ik ook een scherm huren voor langere termijn?

Ja, dit is zeker mogelijk. Onze mobiele schermen kunnen ook voor langere periodes de deur uit. Denk aan een langlopende promotieperiode voor uw winkel of een evenement dat meerdere weken overspant.