LED-scherm of groot scherm huren voor Olympische Spelen

LED-scherm huren voor de Olympische Spelen?

Ontdek ons uitgebreide aanbod in LED-schermen die je kan huren. Huur hier je groot scherm voor de aankomende Olympische Spelen

Ben je enthousiast over de komende Olympische Spelen? Wil je graag een evenement met de Olympische Spelen op groot scherm organiseren? Huur bij ons je LED-scherm voor de Spelen en mis geen seconde van de alle exploten van de atleten in de belangrijkste sporten.

Bij Quanta Costa zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige LED-schermverhuur voor diverse evenementen, shows en tentoonstellingen.

We hebben een breed scala aan mobiele LED-schermen en modulaire LED-schermen in verschillende formaten zodat we steeds kunnen voldoen aan de behoeften en vereisten van de Olympische Spelen op groot scherm. Wil je een mobiel LED-scherm huren op een aanhangwagen? Of toch liever een statische LED-totem? Een TV-scherm om op een podiumconstructie te hangen? Het kan allemaal. Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt onze verhuurservice?

 • 1
  Vraag je LED-scherm aan

  Laat ons weten welk scherm je wenst te huren, waar en voor hoe lang. We kijken dan of het gevraagde scherm beschikbaar is voor de gevraagde periode.

  Ben je nog niet zeker van de afmetingen of wat het meest praktische scherm is voor jouw situatie? Contacteer ons dan gerust met je vragen en we adviseren je graag het gepaste LED-scherm.

 • 2
  Levering of afhaling

  Afhankelijk van het precieze scherm kan je het eventueel zelf komen ophalen bij ons, maar de meeste schermen leveren wij ter plaatse af.

  Wij hebben de juiste transportmogelijkheden in huis om het scherm veilig te vervoeren. Eventuele transportkosten worden sowieso vooraf inbegrepen in de offerte.

 • 3
  Gebruiksklaar maken

  Bij levering zorgen we ervoor dat het scherm gebruiksklaar is. Al wat je hoeft te voorzien is stroom naar het scherm.

  Verder tonen we je ook hoe het systeem werkt om beelden uit te zenden. Zowel live-beelden als commerciële banners of filmpjes zijn mogelijk.

Veelzijdige schermformaten

LED-schermen zijn er in verschillende formaten, zodat je zeker weet dat je de perfecte pasvorm vindt om de Olympische Spelen op groot scherm te organiseren. Of je nu een kleinere bijeenkomst organiseert in je zaak of juist een grootschalige openbare vertoning op het gemeenteplein, je kunt de schermgrootte kiezen die bij jouw wensen past.

Van compacte schermen voor kleine ruimtes tot enorme displays voor buitenevenementen, onze verhuur van LED-schermen biedt je alle flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Veelzijdige schermformaten

LED-schermen zijn er in verschillende formaten, zodat je zeker weet dat je de perfecte pasvorm vindt om de Olympische Spelen op groot scherm te organiseren. Of je nu een kleinere bijeenkomst organiseert in je zaak of juist een grootschalige openbare vertoning op het gemeenteplein, je kunt de schermgrootte kiezen die bij jouw wensen past.

Van compacte schermen voor kleine ruimtes tot enorme displays voor buitenevenementen, onze verhuur van LED-schermen biedt je alle flexibiliteit en aanpasbaarheid.

Duurzaamheid buitenshuis

Plan je een outdoor event voor de Olympische Spelen? Weet dan dat onze LED-schermen zijn ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor buitenevenementen.

Deze schermen zijn gebouwd om weerbestendig te zijn en kunnen zelfs in fel zonlicht uitzonderlijke prestaties leveren. Met LED-schermen kan je de wedstrijden onder de blote hemel bekijken zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de visuele ervaring.

Aanpasbare configuratie

Bij LED-schermen huren voor de Ronde van Frankrijk heb je de vrijheid om een opstelling op maat te creëren die aansluit bij jouw visie. Of je nu een enkel groot scherm wilt of meerdere schermen die strategisch over de locatie zijn geplaatst, wij hebben diverse oplossingen in huis. Deze aanpasbare opstelling zorgt ervoor dat iedereen op je evenement goed zicht heeft, waar ze ook zitten of staan.

Reserveer je schermen voor de Olympische Spelen tijdig!

Het spreekt vanzelf dat de Olympische Spelen een evenement van formaat is dat op heel veel plaatsen op groot scherm wordt gevolgd. We raden je dan ook aan om tijdig je scherm te reserveren want onze LED-schermverhuur voor evenementen zoals de Olympische Spelen gaat doorgaans zeer snel.

Contacteer ons

Onze contactgegevens

Flandria 36, 8750 Zwevezele
BTW: BE0507.994.839

Stuur een bericht

  Veel gestelde vragen over onze LED-scherm verhuur

  Hoe kies ik het juiste formaat LED-scherm om te huren?

  We bieden een reeks LED-schermformaten, variërend van klein tot groot, om aan verschillende evenementbehoeften te voldoen. De ideale grootte is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type evenement, de grootte van de locatie en het aantal aanwezigen. Onze experts kunnen je helpen bij het kiezen van het beste formaat en type scherm voor jouw evenement.

  Wat kost het huren van een LED-scherm en wat is inbegrepen in de huurprijs?

  De kosten voor het huren van LED-schermen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het scherm zelf, maar ook de locatie en duur van het evenement zijn van belang.

  Onze huurprijs omvat het LED-scherm, installatie, interventie in geval van storing en technische ondersteuning. Aanvullende services zoals het maken van commerciële boodschappen content en beheer op locatie kunnen tegen een toeslag worden toegevoegd.

  Kunnen de schermen gebruikt worden voor outdoor evenementen?

  Ja, onze LED-schermen zijn geschikt voor outdoor evenementen. De schermen zijn weerbestendig en kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld festivals, concerten en sportevenementen in open lucht.

  Kunnen de schermen gebruikt worden voor live streaming?

  Ja, onze LED-schermen ondersteunen live streams.

  Voorziet Quanta Costa technische ondersteuning en installatie?

  Ja, ons team helpt jou als organisator met het installeren en configureren van de LED-schermen. Treden er storingen op? Dan voorzien we ook de nodige service om dit snel op te lossen zodat je evenement zorgeloos kan doorgaan.

  Kunnen jullie ook zelf commerciële content aanleveren?

  Ja, indien je nog graphics, branding, sponsor- of reclameboodschappen op maat nodig hebt om te presenteren op de LED-schermen en je wil deze professioneel in elkaar laten steken, dan zorgen wij daar met plezier ook voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn ervaren in het opmaken van diverse vormen van visuele reclame.