LED-scherm huren in Oostende

LED-scherm huren in Oostende voor jouw evenement?

Ontdek ons uitgebreide aanbod in LED-schermen die je kan huren. Op maat van jouw bedrijf of evenement in Oostende. Zowel verhuur als verkoop is mogelijk.

LED-schermen zijn een integraal onderdeel geworden van moderne evenementen. Van muziekfestivals tot koersen en van conferenties tot tentoonstellingen. Een LED-scherm huren voor je evenement in Oostende zorgt ervoor dat je jouw informatie, commerciële boodschappen en video’s of live streams ter plaatse aan het publiek kan presenteren.

Onze LED-schermen kunnen in high-definition video’s, animaties, afbeeldingen en tekst weergeven, waardoor elk evenement in Oostende een visuele upgrade krijgt. De LED-schermen zijn topproducten van de toonaangevende fabrikanten in de markt en garanderen de hoogste betrouwbaarheid en prestaties.

Bij Quanta Costa zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige LED-schermverhuur voor diverse evenementen, shows en tentoonstellingen.

We hebben een breed scala aan mobiele LED-schermen en modulaire LED-schermen in verschillende formaten zodat we steeds kunnen voldoen aan de behoeften en vereisten van jouw evenement in Oostende. Wil je een mobiel LED-scherm huren in Oostende op een aanhangwagen? Of toch liever een statische LED-totem? Een TV-scherm om op een podiumconstructie te hangen? Het kan allemaal. Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt onze verhuurservice?

 • 1
  Vraag je LED-scherm aan

  Laat ons weten welk scherm je wenst te huren, waar en voor hoe lang. We kijken dan of het gevraagde scherm beschikbaar is voor de gevraagde periode.

  Ben je nog niet zeker van de afmetingen of wat het meest praktische scherm is voor jouw situatie? Contacteer ons dan gerust met je vragen en we adviseren je graag het gepaste LED-scherm.

 • 2
  Levering of afhaling

  Afhankelijk van het precieze scherm kan je het eventueel zelf komen ophalen bij ons, maar de meeste schermen leveren wij ter plaatse af.

  Wij hebben de juiste transportmogelijkheden in huis om het scherm veilig te vervoeren. Eventuele transportkosten worden sowieso vooraf inbegrepen in de offerte.

 • 3
  Gebruiksklaar maken

  Bij levering zorgen we ervoor dat het scherm gebruiksklaar is. Al wat je hoeft te voorzien is stroom naar het scherm.

  Verder tonen we je ook hoe het systeem werkt om beelden uit te zenden. Zowel live-beelden als commerciële banners of filmpjes zijn mogelijk.

Contacteer ons

Onze contactgegevens

Flandria 36, 8750 Zwevezele
BTW: BE0507.994.839

Stuur een bericht

  Veel gestelde vragen over onze LED-scherm verhuur

  Hoe kies ik het juiste formaat LED-scherm om te huren?

  We bieden een reeks LED-schermformaten, variërend van klein tot groot, om aan verschillende evenementbehoeften te voldoen. De ideale grootte is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type evenement in Oostende, de grootte van de locatie en het aantal aanwezigen. Onze experts kunnen je helpen bij het kiezen van het beste formaat en type scherm voor jouw evenement.

  Wat kost het huren van een LED-scherm en wat is inbegrepen in de huurprijs?

  De kosten voor het huren van LED-schermen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het scherm zelf, maar ook de locatie en duur van het evenement zijn van belang.

  Onze huurprijs omvat het LED-scherm, installatie, interventie in geval van storing en technische ondersteuning. Aanvullende services zoals het maken van commerciële boodschappen content en beheer op locatie kunnen tegen een toeslag worden toegevoegd.

  Kunnen de schermen gebruikt worden voor outdoor evenementen in Oostende?

  Ja, onze LED-schermen zijn geschikt voor outdoor evenementen regio Oostende. De schermen zijn weerbestendig en kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld festivals, concerten en sportevenementen in open lucht.

  Kunnen de schermen gebruikt worden voor live streaming?

  Ja, onze LED-schermen ondersteunen live streams.

  Voorziet Quanta Costa technische ondersteuning en installatie?

  Ja, ons team helpt jou als organisator met het installeren en configureren van de LED-schermen. Treden er storingen op? Dan voorzien we ook de nodige service om dit snel op te lossen zodat je evenement in de regio Oostende zorgeloos kan doorgaan.

  Kunnen jullie ook zelf commerciële content aanleveren?

  Ja, indien je nog graphics, branding, sponsor- of reclameboodschappen op maat nodig hebt om te presenteren op de LED-schermen en je wil deze professioneel in elkaar laten steken, dan zorgen wij daar met plezier ook voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn ervaren in het opmaken van diverse vormen van visuele reclame.