VERHUUR SERVICE

Service. Flexibel. Kwaliteit.

P10 millimeter.jpg

MOBIELE LED SCHERMEN - EYECATCHER

Extra opvallend - Verschillende prijsklasses

Een mobiel led scherm wordt vaak ingezet als eyecatcher, een opvallende manier om reclame te maken en de mogelijkheid om verschillende boodschappen mee te geven. Geniet van onze jarenlange expertise in het maken van reclame met led schermen - het herhalingsprincipe, de locatie,... geniet van ons vrijblijvend advies

LED rvv5.jpg

MODULAIRE LED SCHERMEN

Indoor en outdoor toepassingen

We bouwen tevens ook led schermen los van aanhangwagens, dit maakt het mogelijk om de schermen te bouwen op verschillende locaties en afmetingen. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen naadloos van reclamepartner tot eventpartner verschuiven.

20151207_144753.jpg

LED BOARDING

Onmisbaar in sportmarketing

Vergroot uw inkomsten uit reclame en sponsoring aanzienlijk door de ongelimiteerde mogelijkheden van onze sport LED borden.
Meerdere sponsors spreiden over de duur van een wedstrijd, waarbij onderscheid kan gemaakt worden tussen prime-time reclame en goedkopere tijdstippen.
Biedt uw kleinere sponsors de mogelijkheid om te adverteren over een kleinere tijdspanne.
Kortom, de Sport reclame LED borden verdienen zichzelf terug op zeer korte termijn.

tv%20verhuur_edited.jpg

TV SCHERMEN

Visibiliteit tijdens uw event

Een tv scherm wordt vaak gehuurd voor de beursstanden - congressen en diverse evenementen. Al onze schermen worden geleverd met een tv staander of wandmontage. verschillende afmetingen beschkikbaar.

Publi%20trailer_edited.jpg

PUBLI TRAILERS

Prijsbewust reclame maken

Wat kan je verwachten van een Publitrailer?

De Publi trailer met spandoek kan een mooie meerwaarde betekenen voor een reclame Campagne en dit kan je ontdekken door de trailer te huren per week of per maand.
Quanta Costa maakt in samenspraak met de klant een opvallend & persoonlijk ontwerp dat wordt aangeleverd bij de trailer.

De mogelijkheid om locaties voor te bereiden waar dit geplaatst kan worden, is in samenspraak met de klant. ( Ook een eventuele wissel van het spandoek en het verplaatsen van de trailer naar een andere locatie ).​

De Publi trailer wordt aangeleverd met een anti diefstal slot en kan geleverd of opgehaald worden, wanneer de huurperiode beëindigd wordt blijft het doek eigendom van de klant.